Allmänna villkor

Vi säljer digitala festprodukter i form av quiz, tipspromenader och andra typer av frågesporter.

Alla våra produkter köper du online, du får omedelbar leverans via e-mail när produkten är beställd. Produkten du köper är komplett och kan vanligtvis användas inom några minuter från beställningen, så länge all teknik fungerar som den ska.

Hur köper jag en produkt?
Välj kategori och hitta den produkt som passar bäst för det du tänkt dig. Köp den genom att trycka på knappen KÖP. Produkten hamnar då i varukorgen du ser uppe till höger. För att betala gå till kassan. Vi reserverar oss mot slutförsäljning och förbehåller oss rätten att löpande göra produktändringar och förbättringar. För att handla i vår internetbutik måste du ha fyllt 18 år eller ha målmans godkännande (målsman kan maila godkännandet till [email protected]).

Hur betalar jag?
I samarbete med Klarna Bank AB erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, direktbetalning och kortbetalning för privatpersoner och företag. Vår orderbekräftelse och faktura från Klarna skickas ut via mail eller till folkbokföringsadressen i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.

Vad kostar produkterna?
Priserna på våra produkter varierar med produktens omfattning. Pris för respektive produkt anges på presentationssidan. Priser anges i svenska kronor inkl 25% moms. Någon frakt eller portokostnad tillkommer inte då produkterna är helt digitala.  Vi reserverar oss för prisfel och prisändringar på grund av ändrad moms, onormalt stora förändringar i valutaläget, inköpspriser, samt ändringar i eller förekomsten av nya lagstadgade avgifter. Vid uppenbart felaktigt prissatta varor förbehåller vi oss rätten att annullera ordern.

Hur levereras produkten?
Direkt efter beställning ett bekräftelsemail av oss. Produkten kommer sedan att levereras enligt produktbeskrivningen.  Skulle något mail inte komma fram kontrollera om det har hamnat i din skräppost. Tyvärr händer det att e-mail hamnar i foldrar för skräppost eller erbjudanden och att bifogade filer tas bort eller skadas, beroende på vilket e-postprogram du använder, dina säkerhetsinställningar och spamfilter.

Konsumentens rätt till hjälp

Du har som konsument alltid rätt att vända dig direkt till iBEE Media Solution för att få hjälp med reklamationer, ångerrätt samt annan hjälp som berör köp eller beställning. Se även mer information om din rätt som konsument på www.konsumentverket.se samt din rätt som konsument att få en tvist prövad utanför domstol hos Allmänna reklamationsnämnden (”ARN”), www.arn.se samt postadress ”Allmänna reklamationsnämnden Box 174 101 23 Stockholm”. Clas Ohlson medverkar i eventuellt alternativt tvisteförfarande och följer ARNs rekommendationer. Se även EU-kommissionens hemsida för alternativ tvistelösning avseende konsumenters onlineköp http://ec.europa.eu/odr

Vad gör jag om jag har frågor?
Skulle du råka ut för något problem i samband med att du beställer eller vid leverans av din produkt är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi nås på e-mail till:  [email protected]  

Har du synpunkter på produkterna?
Har du feedback till oss är vi mycket glada för att höra dina synpunkter.

Har jag returrätt på en produkt?
Den vanliga ångerrätten vid distanshandel gäller inte nedladdade digitala produkter, då dessa på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Produkten betraktas som levererad då mail med produkten skickats från oss. Har du synpunkter på en produkt och inte är nöjd, vill vi gärna att du kontaktar oss och delger oss dina synpunkter så gör vi vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Köpvillkor
Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att din e-postadress och adressinformation registreras i vårt kundregister.

Upphovsrätt

Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsskyddat och tillhör iBEE Media Solution AB. Informationen på den här webbplatsen, inklusive men inte begränsat till stillbilder, rörliga bilder och ljud samt text och layout får inte, utom för rent privata syften eller där det är uttryckligen tillåtet, kopieras, reproduceras, förändras, överföras eller lagras i någon form överhuvudtaget. Att modifiera innehållet på den här webbplatsen är förbjudet.

Övrigt

Informationen på den här webbplatsen kan innehålla tekniska felaktigheter eller typografiska fel. Kontakta gärna vår kundservice för att påtala sådant tekniskt eller typografiskt fel.